AVLYST Høsttur med overnatting


Hei. På grunn av for få påmeldte må vi dessverre avlyse høstturen til Knattholmen i denne omgang. Kanskje vil det komme nye muligheter i fremtiden for å gjennomføre en slik tur, men denne gangen falt ikke brikkene på plass. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvordan vi gjennomfører gudstjenesten søndag 24. september nå når vi ikke lenger har Knattholmen som tilholdssted denne helgen. Følg med på Facebook og våre nettsider for mer informasjon.

Bli med på en tur som kan gi påfyll til ånd, sjel og kropp - her blir det rikelig med tid til prat over mang en te- eller kaffekopp! Dette blir en tur med program tilpasset alle aldre og du er velkommen til å melde deg på alene eller sammen med flere. Det blir lek og moro, fine naturopplevelser, bibelsamling, felles måltider og god tid til å være sammen. Du er hjertelig velkommen!

PROGRAM
Turen starter med flaggheis og fanfare på leirstedet lørdag kl. 11.00 og avsluttes med felles middag søndag kl. 13.00. Det blir bibeltime for voksne v/Tove Rustan Skaar (teolog og predikant i Normisjon), bibelsamling for barn/tweens, aktivitetsløype, gospelkveld i kapellet, gudstjeneste og felles måltider. For de som ønske det er det også mulig å bli med på for eksempel kanopadling, kjempehuske, brettspill, skattejakt, ansiktsmaling, frisbeegolf, guidet rusletur på øya og nattlig utflukt med lommelykt, 

Leirkor til gospelkvelden
På gospelkvelden inviterer vi til allsang i kapellet. I den forbindelse ønsker menighetene å invitere alle som liker å synge til å bli med i et leirkor. Leirkoret møtes 1-2 kvelder i forkant av turen for å øve på noen av sangene. Koret møtes så til en siste øvelse i løpet av lørdag 24.9 på Knattholmen før de til slutt blir med på lede allsangen under gospelkvelden lørdag kveld. Koret og gospelkvelden vil bli ledet av Kjetil Sunde. Mer info om leirkor og øvelser kommer!

PRIS:
0-3 år: gratis
4-17 år: 300,-
Voksne: 775,-
Prisen inkluderer rom m/eget bad, lunsj og middag lørdag, sveler/vafler lørdag kveld, frokost og middag søndag.

PÅMELDING:
Klikk deg videre til påmeldingsskjema via linken her:
https://secure2.mylabora.com/P%C3%A5melding...

Påmeldingsfrist er 1.september.

For spørsmål eller mer informasjon, ta kontakt med diakon Gunvor L. Falke, mobil 99 00 94 49, e-post: gunvor.falke@sandefjord.kirken.no eller menighetspedagog Tone Raundalen, mobil 97 01 68 13, tone.raundalen@sandefjord.kirken.no.

Tilbake