Utleie av kirker og andre lokaler


Ønsker du å leie lokaler hos oss? Våre tre menigheter leier ut lokaler til seminarer, dåpsselskap, minnesamvær, konserter og liknende. 

Her finner du en enkel presentasjon og kontaktinfo til de ulike lokalene.
 

Stokke kirketun

Vi er veldig glade for det nye Stokke kirketun som ble ferdigstilt høsten 2021! Flotte lokaler midt i Stokke sentrum, rett ved Stokke kirke. Booking skjer via kontaktskjema på kirketunets egen nettside, eller det kan sendes sms eller e-post for mer info. På nettsiden er det også info om priser og utleiereglement.

"KUF'en" - gamle Stokke menighetshus

KUF'en eller KUF-huset i Stokke har vært en institusjon i bygda i mange år, og har vært eid av Stokke KFUK-KFUM. I 2019 overtok Stokke menighetsråd huset, og det ble omdøpt til "Stokke menighetshus", i påvente av at Stokke kirketun skulle få byggestart. Selv om det nye menighetshuset nå er åpnet, er det fortsatt mulig å leie det gode gamle KUF-huset.

Lokalet har plass til 80 personer i storesalen og 20 personer i lillesalen (i en normaltilstand, per januar 2022 gjelder særlige smittevernsbegrensninger i antall).

Utleiepriser (gjelder fra 24.09.2022):

 • Hele lokalet med kjøkken: Kr 1500,- (tillegg på kr 500 for istandsetting dagen før)
 • Storesalen: Kr 1000,-. Et tillegg på kr 500 med kjøkken, og kr 500 for istanssetting dagen før.
 • Lillesalen: Kr 500,-. Et tillegg på kr 500 med kjøkken, og kr 500 for istanssetting dagen før.

Booking skjer ved å kontakte Stokke kirkekontor.

Skjeestua

Skjeestua eies av Stiftelsen Skjeestua og ligger ved Skjee kirke, rett ved E18. Det har fine og praktiske lokaler til møter og selskaper, dåpsfester og innesamvær. I en normalsituasjon kan det dekkes til 100 personer i 1. etasje, 25 person er på loftet og 15 personer i møterommet i 2. etasje.

Skjeestua har en egen nettside med mer informasjon om priser og booking.

Arnadal kirkestue

Arnadal Kirkestue er et tilbygg til Arnadal kirke som ble ferdigstilt i 2009. Lokalet leies ut til selskaper, møter og andre aktiviteter. Kan dekke til ca 100 personer i salen i 1.etasje. I tillegg er det mulig å leie kjelleren (som er hyggelig innredet i retrostil) til mindre selskaper.

Kirkene

Ønsker du å leie et av våre vakre kirkerom til en konsert eller lignende? Ta kontakt med Stokke kirkekontor (se kontaktinfo nederst på denne nettsiden, eller under "kontakt oss") for mer informasjon om priser og booking. 

Priser

Hvor mange er det plass til? Hvor mange billetter kan vi selge?

Tallene under er i en normalsituasjon. P.t. (januer 2022) gjelder antallsbegrensning pga smittevern i forbindelse med pandemien.
 

Stokke kirke

 • Adresse: Arne Garborgs vei 1, 3160 Stokke
 • Plass til 470 personer
   

Skjee kirke

 • Adresse: Stokke Ravei 419, 3160 Stokke
 • Plass til 250 personer (inkludert galleriet)
   

Arnadal kirke

 • Adresse: Vennerødveien 13, 3158 Andebu
 • Plass til 160 personer
   

Melsomvikkirken

 • Tollbodgaten 20, 3159 Melsomvik

Booking administreres av styret i Melsomvikkirken. Ta kontakt med kirkekontoret for kontaktinfo.

 

Tilbake