Kirkens ferieklubb

Kirkens ferieklubb er for barn som skal begynne i 5., 6. og 7. klasse og finner vanligvis sted i løpet av skolens sommerferie. Sommeren 2022 arrangeres det ikke ferieklubb.

Kirkens ferieklubb er dager fulle av gøyale aktiviteter! Vi leker masse, lager ting, utfordrer oss selv, spiser sammen og har vannkrig. Samlinger som handler om oss og Gud hører med, vi lærer en dans, noen sanger og bønner.

Alle barn i aldersgruppen som er døpt i vår kirke eller som har en av foreldrene som medlem hos oss får automatisk invitasjon i posten. Arrangementet er selvsagt åpent for andre også.

Det er plass til 25 barn på ferieklubben og det er førstemann til mølla!

Mer info kommer i invitasjonen som sendes ut og kirkens facebook-side: facebook.com/stokkeskirker

Ta kontakt med trosopplæringsleder Tone hvis du ønsker mer informasjon om ferieklubben, eventuelt om du ønsker invitasjon i posten.

Tone Raundalen.jpg

Trosopplæringsleder Arnadal, Skjee og Stokke