Kirkekino for barn

En gang i året gjør vi om kirkerommet til kinosal for de minste, og inviterer til lek, popcorn og film om kirkerottene!

[BILDETEKST]

Kirkerottene Vesle og Fredo har flyttet fra sirkuset de var en del av og funnet seg et nytt og spennede hjem i en kirke. Her blir de kjent med folk og dyr som på ulike måter lærer dem noe om Gud og Jesus. Her er det dramatikk og spenning! Historiene om Kirkerottene passer for 4-6-åringer. Vi sender invitasjon og billett i posten til de barna som er i vårt medlemsregister. Alle andre i aldersgruppa er selvsagt også velkommen, det er bare å møte opp! Gratis.

Følg med på kalenderen på nettsidene her for mer informasjon om neste kirkekino, eller på menighetenes facebook-side: facebook.com/stokkeskirker